Over therapeut Margot Rombout

Dat ik energie in mijn handen heb weet ik al een tijd. Ik wilde daar graag iets mee doen. Op welke manier en hoe, dat wist ik nog niet. In een wachtkamer zie ik een boek liggen met de titel ‘Het ritme van de schedel’ van John Upledger.

Het boek maakt indruk, maar ik lees het nog niet. Na een aantal keer slechts kijken, pak ik op een goede dag het boek op en begin te bladeren. Onmiddellijk weet ik: ‘Dit boek laat mij niet meer los, hier ga ik iets mee doen.’

Als het boek uit is besluit ik de opleiding tot Cranio Sacraal Therapeut, CST, te volgen. In 2011 start ik de opleiding aan het Upledger Instituut in Doorn. Een fantastische opleiding. De opleiding omvat een gedeelte theorie en veel leren voelen met mijn handen. Studenten behandelen elkaar en voelen plus ervaren wat Cranio Sacrale therapie is.

Tijdens mijn opleiding heb ik veel vrienden, bekenden en buurtgenoten behandeld. Volgens John Upledger, de grondlegger van de therapie, is veel oefenen voor jezelf als therapeut het beste. Dat heb ik dan ook gedaan. Mijn opleiding is nu afgerond en ik ben gecertificeerde therapeut.

Met name de zachte behandelmethodieken, met respect voor het lichaam de juiste prikkel te zetten om het zelfherstellend vermogen te activeren, geeft mij bijzonder veel voldoening.

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak